Άρθρα - Δείκτης Υγείας

Το λίπωμα είναι ένα κομμάτι λίπους, το οποίο αναπτύσσεται αργά  και συνήθως βρίσκεται ανάμεσα στο δέρμα και τους μύες.Το λίπωμα έχει σκληρή υφή και εντοπίζεται εύκολα με ελαφριά πίεση των δακτύλων στο σημείο.Μερικοί άνθρωποι παρουσιάζουν περισσότερα από ένα λιπώματα στο σώμα τους.

Ο πόνος στα νεφρά  μπορεί να προέρχεται από κάποια ασθένεια ή τραυματισμό του νεφρού. Τα νεφρά  βρίσκονται στην πλάτη,κάποια εκατοστά πάνω από τη μέση γι'αυτό και πολλοί άνθρωποι όταν πονούν σε εκείνο το σημείο νομίζουν ότι πονάει η μέση ενώ στην πραγματικότητα το πρόβλημα βρίσκεται στα νεφρά. Οι περισσότερες παθήσεις που προκαλούν πόνο στα νεφρά επηρεάζουν συνήθως μόνο το ένα νεφρό.

Καρκίνος Θυρεοειδούς

Ο καρκίνος του θυρεοειδούς εμφανίζεται  στον θυρεοειδή αδένα - ένας αδένας σε σχήμα πεταλούδας που βρίσκεται στην περιοχή του λαιμού, ακριβώς κάτω από το μήλο του Αδάμ. Ο θυρεοειδής αδένας είναι πολύ σημαντικός για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς :

Αλλεργική ρινίτιδα

Η αλλεργική ρινίτιδα, προκαλεί ενδείξεις και συμπτώματα που μοιάζουν με το κοινό κρυολόγημα, όπως ρινική καταρροή, φαγούρα στα μάτια, συμφόρηση, φτάρνισμα. Όμως, σε αντίθεση με το κρυολόγημα, ο αλλεργικός πυρετός δεν προκαλείται από ιό. Η αλλεργική ρινίτιδα προκαλείται από αλλεργική αντίδραση σε εξωτερικά ή εσωτερικά αλλεργιογόνα, όπως γύρη, ακάρεα σκόνης ή τρίχες και σάλιο που προέρχονται από γάτες, σκύλους και άλλα ζώα με γούνα ή φτερά.

Ο διαβήτης τύπου Ι, γνωστός ως διαβήτης εξαρτώμενος από την ινσουλίνη, είναι μια χρόνια κατάσταση στην οποία το πάγκρεας παράγει ελάχιστη ή καθόλου ινσουλίνη. Η ινσουλίνη είναι μια ορμόνη που χρειάζεται ώστε να γίνει η μετατροπή της γλυκόζης σε ενέργεια.

Οι πολύποδες της μήτρας αναπτύσσονται στο εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας και εκτείνονται μέσα στην κοιλότητα της. Η υπερανάπτυξη των κυττάρων στο ενδομήτριο οδηγεί στον σχηματισμό πολυπόδων της μήτρας, επίσης γνωστοί ως πολύποδες του ενδομητρίου. Αυτοί οι πολύποδες είναι συνήθως καλοήθεις, αν και μερικοί μπορεί να είναι καρκινικοί ή τελικά να μετατραπούν σε καρκίνο εαν δεν γίνει η απαραίτητη παρακολούθηση της εξελιξής τους (προκαρκινικοί πολύποδες).

Σελίδα 1 από 12

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

Designed and Developed by Web Rely

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.