Άρθρα - Δείκτης Υγείας

Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από τα λιπώδη κύτταρα του οργανισμού. Συχνά την ονομάζουν "ορμόνη κορεσμού" ή "ορμόνη λιμοκτονίας" καθώς ενημερώνει τον εγκέφαλο για τις αποθήκες λίπους του οργανισμού και για το αίσθημα του κορεσμού. Μία άλλη πολύ σημαντική λειτουργία είναι η ρύθμιση της σεξουαλικής συμπεριφοράς. Εδώ έρχεται να καταρριφθεί ο “μύθος” που λέει πως οι δύο παραπάνω λειτουργίες του οργανισμού καθορίζονται από τον εγκέφαλο.

Ο HIV είναι ο ιός που προκαλεί το AIDS (σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας).Το AIDS μεταδίδεται μέσω συγκεκριμένων σωματικών υγρών και προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού καθιστώντας το ανίκανο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε λοίμωξη ή ασθένεια.

Η C-αντιδρώσα πρωτεΐνη (CRP) είναι μια ουσία η οποία παράγεται από το συκώτι .Ένα υψηλό επίπεδο CRP στο αίμα είναι ένας δείκτης φλεγμονής,η οποία μπορεί να προκληθεί από διάφορες καταστάσεις όπως μια απλή μόλυνση έως και ένδειξη καρκίνου.

Η φερριτίνη είναι μια πρωτεΐνη η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό των κυττάρων και περιέχει σίδηρο. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων ,τα οποία διοχετεύουν τους ιστούς με οξυγόνο. Η αιματολογική εξέταση της φερριτίνης βοηθάει το γιατρό να καταλάβει  κατά πόσο αποθηκεύεται ο σίδηρος στον οργανισμό μας.

Σελίδα 1 από 9

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

Designed and Developed by Web Rely

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.