Άρθρα - Δείκτης Υγείας

Η αυτο -εξέταση του μαστού είναι μία χρήσιμη και σημαντική διαδικασία που πρέπει να εντάξει στη ζωή της κάθε γυναίκα. Αποτελεί ένα σημαντικό μέσο πρόληψης, ειδικά όταν γίνεται σε συνδυασμό με τακτικές  εξετάσεις (ψηλάφηση) από γιατρό, ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών.  Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω προσφέρει ένα πλήρη πλήρη μαστολογικό έλεγχο,ο οποίος θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο μετά την ηλικία των 40.

Μια νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει για όλους. Πολλοί συνηθίζουν να θέτουν στόχους με σκοπό τη βελτίωση της πνευματικής και της φυσικής τους κατάστασης για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.Μια νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει για όλους.

Αναμφίβολα η εποχή του φθινοπώρου επηρεάζει πάρα πολύ  χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλη τριχόπτωση κατά την περίοδο αυτή. Οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό ποικίλλουν,αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις οι οποίες δεν είναι παθολογικές και οι τρίχες πέφτουν απλώς για να αντικατασταθούν με φυσικό τρόπο από νέες,όπως το επιβάλλει ο κύκλος ζωής της τρίχας.

Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια συχνή πάθηση του μυοσκελετικού συστήματος, η οποία εμφανίζεται συνήθως στην τρίτη ηλικία.

Η οστεοπόρωση είναι μια ασθένεια που προκαλεί αποδυνάμωση των οστών,με αποτέλεσμα να είναι πολύ ευαίσθητα σε κάποια ενδεχόμενη πτώση προκαλώντας κάταγμα. Δυστυχώς δεν παρουσιάζει συμπτώματα γι' αυτό μπορεί να βρεθείτε με οστεοπόρωση σε προχωρημένο στάδιο χωρίς να το καταλάβετε εάν δεν κάνετε τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο(εξετάσεις ούρων/αίματος και Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας) από την ηλικία των 50 και μετά που συνήθως παρουσιάζεται.

Η ινοκυστική μαστοπάθεια είναι μια συχνή διάγνωση, ένα αίτιο ανησυχίας για πολλές γυναίκες που ευτυχώς έχει διερευνηθεί επαρκώς κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.

Σελίδα 1 από 8

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

Designed and Developed by Web Rely

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.